Социалистите дават Тракия на Турция

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Социалистите дават Тракия на ТурцияСъбудете се!

ОПАСНИ СА! ВЕЧЕ ПРОДАДОХА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ (ЗАСЕГА ТРАКИЯ), ОСТАНА ИМ САМО ДА РЕАЛИЗИРАТ СДЕЛКАТА

 


 

* Събитието беше анонсирано официално онзи ден, на 8 ноември, в столицата на Европейския съюз – Брюксел, на конференция „Помним миналото, създаваме бъдеще с еврорегион „Тракия“ най-официално: от „Делегацията на българските социалисти“ към европейския парламент. И от утре вече започва конкретната работа по продажбата.

 


Дипломатическата инициатива на България беше представена и като обществена чрез Съюза на тракийските бежанци.

Организаторът е официален (запомнете го добре) – „Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент.“ Външнополитическият акт се състоя в най-официално място – в сградата на Европейския парламент, в една от залите му.

На конференцията в Брюксел членът на НС на БСП, председател на Федерация „Открит форум“, заместник-председател на Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД Красимир Премянов от името на обществеността у нас (чрез тракийските дружества) представи идеята за (цитирам)

„ПРЕМАХВАНЕ НА ГРАНИЦИТЕ В НАШАТА ГЕОГРАФСКА ОБЛАСТ ТРАКИЯ“ чрез „СЪЗДАВАНЕ НА АДМИНИСТРАТИВЕН РАЙОН В ЕС, КОЙТО ДА ОБХВАЩА ГЕОГРАФСКИ ОБЛАСТТА ТРАКИЯ. Това може да стане формално след влизането на Турция в ЕС“

И т.н., и т.н. „Ние избираме не омразата и конфронтацията, а решаване на общите ни проблеми чрез интеграция“, добави Премянов.

В конференцията освен родните социалисти участваха и евродепутатите Маруся Любчева, Евгени Кирилов, Антония Първанова и Илиана Йотова.

Значението й и официалния характер бяха запечатани чрез посланиците на България в ЕС Димитър Цанчев, в НАТО Иван Найденов и в Кралство Белгия Веселин Вълканов, чрез екскандидатът за президент на БСП Ивайло Калфин.

Като патрон се изяви външният министър Вигенин, който също беше цъфнал там, за да декларира адмирациите и съпричастността на правителството и държавното ръководство за инициативата за отделяне на Тракия.

Присъстваха отговорни европейски фактори, западни дипломати, висши служители на Еврокомисията, фактори от турското Външно министерство.

 

Замисълът

 

Правителството и коалицията в парламента започнаха да продават България – най-официално, с държавна дипломатическа инициатива, което удостовери Вигенин и социалистическите му другарчета (Делегация на българските социалисти).

Те искат Тракия да се отцепи от нея и присъедини към Турция с нейния тракийски регион (а има ли там такъв?). Ясно е и защо участващата в управлението ДПС официално я няма – за да не разконспирира замисъла.

Идеята – нов район, отделен от Родината ни, който ще се ползва с преференции от ЕС за европомощите.

Т.е. ще делнем българската територия, за да докопаме част от огромните европейски траншове за нашите джобове, а българите вятър да ги вее, а най-добре да ги размята по света, че да не ни пречат на сделката с Ердоган. Тази инициатива ще ви обясни и политиката на правителството със скръстени ръце на фона на проблема с бежанците от Близкия Изток.

 

И най-важното:

Дипломатическо-обществено-партийно-държавната инициатива беше предложена в Европарламента на 8 ноември – онзи ден, а от утре започва работа специална работна група за идеята!

На заседанието, което предстои в сряда, по моя информация МС ще се занимае в секретна точка с развитието на проекта.

Сетете се за начина, по който беше озаглавена българската дипломатическа инициатива „СЪЗДАВАМЕ БЪДЕЩЕ С ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ“. Но в състава на Турция, понеже в работните материали недвусмислено е посочено това! Например ще се ползват европейски траншове за Анкара – предприсъединителните им, а не родните.

Бъдеще според заглавието ще има – измерено в много и много стотици милиони за продавачите, но не и за българите в новата псевдодържавна единица.

Другата инициатива, която са подели все още в дълбока тайна, е за нов статут на малцинствата.

Тя беше развита навремето още от Ахмед Доган в доклада му пред 8-та конференция на ДПС (когато му организира псевдоатентат като потвърждение на тезата му.). Ето какво е казал Доган:

„Затова във визията на Евроидеята водещ принцип на Властовата система е регионализмът, а не централизмът. От тази гледна точка, закъснялото развитие на стратегията „Европа на регионите“ е част от причините за кризисните явления в ЕС…

… Разбира се, всичко се свежда до статуса на малцинствата в националните държави. В тази връзка ми е и предложението към Европейските либерали, а именно, необходима е концепция за даване на „ статут на европейско малцинство“ на рисковите малцинства в ЕС, в частност на малцинствата на страните от ЮИЕ.“

Накратко: ДПС се обяви за излизане на етническите райони от състава на България и прехвърлянето им на административно подчинение на Брюксел. Предложи същият модел и за цяла Европа. БСП отиде крака по-напред – юридически и на Анкара заради начина на еврофинансирането за Турция.

Това е процес на деструкция и своеобразен постмодерен интернационализъм, който Анкара и Москва със сигурност възторжено аплодират. Първата – освен заради турските малцинства у нас, но и заради онези в Западна Европа. Москва – заради евентуален разпад на Великобритания, Белгия, Испания, Румъния и др. и съответно деструктуриране на ЕС и европейската идея. Раздробяването на европейските държави и пространство е лесен начин за задкулисно управление отвън.

И заради тези неща твърдя, че правителството и коалицията е ОПАСНА ЗА СТРАНАТА И НАСЕЛЕНИЕТО. Най-лошите ми очаквания от книгата ми „Дуел“ са на път да бъдат надминати.

Наивниците, вярващите в политиците ни или просто уморените също стават опасни за страната, но и за себе си с бездействието си. Помните ли онзи филм на Сидни Полак с Джейн Фонда – „Уморените коне ги убиват, нали“.

Българското политическо ръководство се съюзи с екстремизма на Ердоган и неговия път към ислямстки фундаментализъм, ОФИЦИАЛНО обяви сделката с Тракия, (+Хасковско и Кърджалийско – засега знам само за тези краища, не ми е ясно дали се включват части от Бургаско) само и само да получи още някои и друго парче от паричната баница.

ОСТАВКАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, АКО ИСКАМЕ ДА ОЦЕЛЕЕМ КАТО НАЦИЯ!

Другото е онова, което става в Турция – там вече студентите – младежи и девойки ще живеят в различни общежития като път и да учат разделно още от училищата.

И НИКАКВИ ПАРТИЙНИ ПРИСТРАСТИЯ И ПРИКАЗКИ КОЙ Е КУПЕН, НЕЗАКУПЕН, ИЗМАНИПУЛИРАН, НЕЗНАЕЩ КАКВО ИСКА ИЛИ НЕ, КОЙ КАКВИ КОНКРЕТНИ ИНТЕРЕСИ ПРЕСЛЕДВА ИЛИ НЕ, никакви оправдания с „какво ме засяга“, „дреме ми на онова това правителство и коалиция“ нямат място, ако искате да имате държава – дори и в това състояние, което е сега.

И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ – ПОСТОЯНЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ПРОДАЖНИЦИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО И КАКВИТО И ДА СА ТЕ!

НЕОБХОДИМ Е И СЪЩИЯТ ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ И ВЪРХУ ВСИЧКИ ДРУГИ ПАРТИЙНИ СУБЕКТИ И ТИНК-ТАНКОВЕ, КОИТО АКО БЯХА ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ, ЩЯХА ДА ПОДАДАТ СИГНАЛА ЗА ОПАСНОСТТА, КАКТО ПРАВЯ АЗ.

А ето ви и малко снимки от представянето на ОФИЦИАЛНОТО ДИПЛОМАТИЧЕСКО-ПАРТИЙНО предложение на БСП и сие, направено най-официално в Европарламента в Брюксел:

Социалистите дават Тракия на Турция Социалистите дават Тракия на Турция Социалистите дават Тракия на Турция

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.