Честно казано

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

НАЦИСТИТЕ СА ЛОШИТЕ ВОЕНОПРЕСТЪПНИЦИ, КОМУНИСТИТЕ – ДОБРИТЕ

Преброяването на жертвите или за цинизма на интернационалния елит    Защо за престъпленията на болшевиките има давност    Двойният стандарт лишава от илюзии, невъздадената справедливост води до отчаяние

 

Авторът предупреждава: Настоящата публикация е опасна за неуките, простаците, патриотарите, мразещите, непонасящите друго мнение освен тяхното и за онези със задръстено от идеологеми съзнание.

 

В германския град Аахен съдят поредния нацистки престъпник. По време на окупацията на Холандия през Втората световна война полугерманецът по майчина линия, полухоландецът по бащина Хайнрих Бьор лично убил трима нелегални бойци от съпротивата в ниската земя.[1] Не очаквайте аз, провъзгласеният от някои за антисемит, каквото и да значи това, да се възмутя по повод на процеса – обратното.   Всеки престъпник следва да бъде заслужено наказан. Естествено, само ако злите му дейния бъдат доказани в съда. Освен това еднаквото отношение към всички онези, които са извършвали престъпления срещу човечеството и човечността, е задължително. То трябва да се прилага с една и съща строгост по целия свят, без оглед на раса, народност, религия, политическа принадлежност, пол и занятие.

Тъкмо неспазването на това, лицемерието и двойният стандарт на Запада предизвикаха настоящите гневни редове. Възпламени ме фактът, че след края на кръвопролитията военослужещият в холандския батальон на Waffen SS Хайнрих Бьор е бил военнопленник. Докато е бил затвора, си е признал за тези убийства. Но преди да може да бъде изправен пред съда, той избягва през границата в Западна Германия. През 1949 г. холандски съд задочно го осъжда на смърт. По-късно присъдата е заменена с доживотен затвор. Делото е забравено – в Германия почти няма желание да бъде издирен човек, който според ужасните стандарти на холокоста изглеждал дребна риба.[2] Ала други са преследвани и то ожесточено…

  От самосебе си възниква въпросът: Защо сега? Та Хайнрих Бьор вече е на 88 години! Съсипаният от арести и подмятания между съдилища и арести (затвори) американец от украински произход Джон Демянчук, изкаран Иван Грозни, е година по-възрастен. Дълги години и двамата са били уважавани членове на обществото. Докато се укривал от правосъдието в Германия, Бьор работел като миньор. Впоследствие имал собствена фирма. Дали поради това или по някаква друга причина, през 1980 г. германските власти отказали на холандското искане за екстрадирането на нациста. В отговора на Бон се споменавало, че онова, което Бьор е извършил, са били общоприети военни действия. Защо днес те вече не биват квалифицирани по този начин, няма кой да ни каже.

Според мен от време на време отвличат вниманието на човечеството от важни неща. В това отношение нашенските пропагандатори из медиите са невръстни ученици на Запада. В момента, обратно на прогнозите и оптимистичния тон на политиците и икономистите през лятото,  икономическата криза отново се задълбочава. Банките пак са във фокуса на общественото внимание с безсрамно високите премии на своите служители, особено на ръководния персонал. Очаква се във Великобритания във вид на бонуси, както се изразяват англофилите от софийската селищна система, да бъдат раздадени около 68 милиарда лири! Да, милиарда.

Предстои изборът на президент на Европейския съюз. Чехия, начело с нейния президент Вацлав Клаус и още петнадесетина почтени, здравомислещи хора и патриоти, се постараха да препънат влизането в сила на Лисабонския диктат. Те внесоха в Конституционния съд питане относно това, дали създаването на Европейски съветски съюз (словосъчетанието е на Владимир Буковски) не застрашава суверенитета на родината им. (У нас направо изуват бельото пред поредните господари и питат дали да не легнат първи, та да затоплят леглото.) Постъпката на чешките консерватори раздразни интернационалния елит и те сториха така, че Клаус и патриотите около него да загубят. За всеки случай той още от пролетта готвеше случая Хайнрих Бьор. Това е един от прийомите за напомняне какво е преживяла разделена Европа. А от друга страна, представлява нескрито размахване на пръст към непослушните в Прага или към всеки друг, който реши да ги последва – в Братислава, да речем. Един вид: вижте какви неща можем да извадим от ръкавите си. Нищо чудно като сръчни илюзионисти интернационалните политкомисари да изкарат Клаус и сие… нацисти.

Пак сега предлагат американския пудел от английско потекло Тони Блеър за президент на Европейския съюз. Той е послушно кученце и е винаги готово да изпълнява командите на своите господари. Обаче неотдавна, по време на панихида в памет на загиналите в Ирак британски воини, Питър Бриърли, чийто син намерил смъртта си в древния Вавилон, отказа да се ръкува с бившия министър-председател на Обединеното кралство. Човекът обясни поведението си простичко: Ръцете ви са оцапани с кръв, г-н Блеър.[3] В такъв момент е добре да бъде извадено и размахано плашилото на някой с още по-окървавени ръце. Макар че престъпленията на Бьор и Блеър са несъпоставими. Тогавашният нацист е ликвидирал трима борци против установения ред. (Повтарям, не го оневинявам.) Той, както и германското правосъдие по-рано, са оправдали престъплението му с неговите тогавашни задължения и спуснатите му заповеди за изпълнение. На съвестта на Блеър, който бе най-вярната компаньонка на юдеомасонския архипрестъпник Буш, тежи отнетият живот на близо десет хиляди агресори и на повече от 700 000 невинни иракчани!

Ето от какъв зор са необходими преследванията на опикаващи се старци, извинете за натурализма. Те са били добре известни военнопрестъпници, но тъкмо с това са ги държали в зависимост. Понякога удря часът за някой от тях. Всеки с късмета си…

Скромно мълчание завладя влиятелните световни медии, когато наскоро се появи книгата на израелския равин Ицхак Шапиро, многозначително озаглавена Царската Тора (Царския закон).

Israel’s three-week offensive on the Gaza Strip last year killed at least 1,350 people, many of whom children, and injured thousands more.

An Israeli rabbi has supported the murder of non-Jewish babies who pose a threat to Israel in his recently released book The King’s Torah.

Този учител, защото равин означава тъкмо това, преподава на малките еврейчета как да избиват неевреи – гои. Даскалът в семинарията Стария Йосиф[4] на окупирания Западен бряг на река Йордан твърди, че е разрешено да бъдат убивани даже бебета неевреи и деца, ако те представляват заплаха за Израел. Шапиро учи, че  спокойно могат да бъдат ликвидирани онези, които чрез словото си отслабват нашата независимост. Позволено е да убиеш праведника от другите народи, даже ако те не носят отговорност за ситуацията, представляваща заплаха.

Неколцина прочути равини, включително равинът Ицхак Гинзбург и равинът Яков Йозеф, също препоръчаха книгата на своите ученици и последователи. По време на миналогодишната израелска офанзива в ивицата Газа някои от водещите равини издадоха заповед, която разрешаваше да бъдат избивани цивилни жители на този крайбрежен анклав…

Според еврейския закон е позволено да бъдат изстрелвани мини и бомби по места от които се стреля, дори да са заселени с цивилни – гласеше заповедта, издадена от равина Яков Йосеф, равина Дов Лиор, равина Шалом Дов Волпе и равина Меир Мацуц.

Това разрешение развърза ръцете на израелското командване да атакува цивилното население по време на войната в ивицата Газа, в която бяха убити най-малко 1350 души, включително жени и деца.[5]

Как реагираха световните лидери и международната общност на тази проява на краен расизъм и антихуманизъм? Замълчаха. Това е брилянтният прийом п ри подобни случаи. По Сталински: не е съобщено, няма проблем

Докато гонят одъртели нацисти, западняците и главният преследвач на нацисти, представителят на израелския терористичен режим Ефраим Цуроф[6], нито веднъж не подириха сметка от комунистическите престъпници. Разбирам евреите – те бяха начело на бандите от финансисти, бизнесмени, политици и кръвожадни убийци, които разпалиха двете световни войни и доведоха до преждевременната смърт на поне 60-70 милиона души. Само у нас техните жертви са оценени на 222 000 българи! Но останалите? Защо Западът избра третото поколение комунист Андрей Луканов за представител на антикомунистите в България? Дали не поради юдейския му произход и неговите връзки с контролираните от Уол Стриийт ЦРУ и ГРУ? Тази ли е причината за издигането на дъщерята на доказания убиец Георги Боков на президентския пост в ЮНЕСКО?[7] Пак затова ли бившият американски държавен глава Джордж Уокърович Буш нарече Сергей Станишев Mister Clean? И освен за свой приятел, го обяви за добър млад, силен лидер… А сега същият този Господин Чистичък се оказва замесен в огромни мръсотии. И това е ставало тъкмо по времето, когато уж десният, консервативният Буш хвалеше издънката на уж най-лявата и най-висшата комунистическа номенклатура?!

Когато миналата година в предаването Безкомпромисно с Георги Жеков комунистическият терорист Васил Христов – Бойчо без миг колебание или проява на разкаяние призна как е убил невинния кмет на Горна Козница, не издържах. Реших да организирам агенция за издирване и изправяне пред съда на комунистически престъпници. Оказа се, че за Шимон Визентал и последователите му може – с много пари отвсякъде. За преследване на масови убийци като комунистите няма как да стане. За финансиране пък не бива и да се мисли…

Прилагам кратък откъс от споменатото предаване, който илюстрира пълното отсъствие на съвест и чувство за добро и лошо в съществото Васил Христов – Бойчо. За наш срам седмичникът Шоу помести без всякакъв коментар интервю със същия убиец. В него той признава, че е бил момчето за мокри поръчки на Държавна сигурност, както и куп други свои и на партията си престъпления. Никой не му обърна внимание, камо ли да му потърси сметка! Вместо това, както вече единствен посочих в тази медия, през август социалистите направиха едно фашизирано комунистическо сборище в горноджумайското село Жабокрек? Там не само бяха децата на номенклатурата и солидна група от вече остарели червени фашисти, но и откровени убийци. Телевизиите тиражираха като герой участието на един самопризнал си сатрап. Показаха как бившият шумкар Васил Христов – Бойчо гордо разхожда своята алена рубашка сред екзалтираната тълпа от червени фашистки садисти.[8]

 Този Бойчо твърди, че бил телохранител на съветския гражданин Георги Димитров – вожда и учителя на комунистите, родени в България. У нас всичко, включително и честната борба срещу комунизма, бе превърнато в гротеска, даже в пиеса на абсурда. Ето поведението на Бойчовата последователка, телохранителката на следващия вожд и учител на комунистите, родени в България, другаря Тодор Живков. В събота, на 23 октомври 2009 г., премиерът, на пресконференция в Министерския съвет, каза, че който гласува за БСП, гласува за партия, която е взривявала църкви, убивала хора. [9] Във връзка с това най-сериозно, като български гражданин и данъкоплатец, питам председателката на Съвета слугите ни (министър означава слуга):

Министър-председателко,

Знаехте ли това, което заявихте по отношение на споменатата от вас партия, когато кандидатствахте за членство в нея – в БКП? А когато ви приеха? Взривяването на черкви и убиването на хора са сред възможно най-страшните престъпления. Вие с баща ви не само сте гласували за партията, която е взривявала църкви, убивала е хора, а и сте членували в нея. Докато зарязвахте МВР, за да не се наложи съгласно решението за деполитизацията му да напуснете любимата ви БКП (според Петър Берон сте се записала в днес омразната ви БСП)[10], споменът за убития от вас – комунистите, ваш дядо изплуваше ли в съзнанието ви? Когато се самопредложихте за телохранител на главния комунистически убиец Тодор Живков, сещахте ли се, че вие, комунистите, начело с него, сте убили дядо ви? Сам Тато знаеше ли, че той и неговите комунисти, сред които и вие двамата с баща ви, са убили дядо ви или по онова време версията бе друга? Защото и истината е малко по-различна.

Първо, вие нямате убит дядо, а прадядо – дядо на майка ви. Второ, в Банкя се говори, че той бил съвършен мръсник и го убили съселяните му.

Бикът, когато рие, пада върху главата му. Грешно е, че ви обръщам внимание. Тъй като е известно, че който хвърли камък в яма с редки фекалии, няма как да не се опръска.

Министър-председателко, вие сте покойница. Като зъл призрак на комунистическото минало трупът ви се рее из родината и увонява атмосферата със своята болшевишка парвенющина, посредственост и опортюнизъм. От зловонията на разпада си това мъртво туловище се е издуло като балон. Впрочем за напомпването му помагат и тъй вярно издуващите бузки пред него медии. Който свестен човек е срещнал останките ви, се оказва пребледнял, все едно е зърнал сатаната в геената. На мен не ми се е случвало и благодаря на Бога за това.

Българите са преглъщали доста груби и сухи залци. Макар и трудно, ще превъртят през гърлото си и вас. Само че кой ще подири сметка на онези максимум 20 на сто от нашенците, които ви надробиха, та сега всинца да ви сърбаме?

Прочее, Бог да ви прости.

 

 

Забележка: Материалът е написан в Москва от КГБ. Заплатено ми е не с рубли, а турски лири и американски долари. При желание мога да съобщя номера на банковата ми сметка в Южна Осетия. Кодът й е Идиот… И не се заблуждавайте – всички положителни коментари тук са автохвалебствия. Авторът.

 



[1] Вж. “Nazi hitman Heinrich Boere finally faces court for killing Dutch fighters: Heinrich Boere in court in Aachen. Until now he has used every possible loophole to escape trial” by Roger Boyes in Berlin, “The Times”, Thursday, October 29, 2009 г., online: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article6894367.ece

[2] Пак там.

[3] “You have blood on your hands, Blair told” by Laura Harding, Press Association, “The Independent”, London, Friday, 9 October 2009 г., online: http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/you-have-blood-on-your-hands-blair-told-1800264.html

[4] Od Yosef Chai Yeshiva.

[5] “Book about killing gentile children becomes bestseller in Israel”, “The European Union Times”, November 11, 2009 г., online: http://www.eutimes.net/2009/11/book-about-killing-gentile-children-becomes-bestseller-in-israel/; “Israeli rabbi backs killing non-Jews”, Press TV, Tehran, Tuesday, 10 Nov 2009 г., online: http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=110923&sectionid=351020202м; „Раввин из поселения Ицхар разрешил убивать гоев и их детей”, NEWSru.com, Москва, 9 ноября 2009 г., online: http://newsru.com/religy/09nov2009/shapiro.html; „Законы Царя”: раввин из поселения Ицхар разрешил убивать гоев и их детей”, NEWSru.co.il, Москва, 9 ноября 2009 г., online: http://www.newsru.co.il/israel/09nov2009/tora_001.html

[6] На иврит „цури” означава „беда”, „неприятност”; следователно Евремчо Бедата.

[7] Според бивши офицери от Държавна сигурност и представители на старата политическа имиграция, още като студентка в Москва другарката Ирина Бокова била вербувана за агентка на КГБ. (Вж. Дани Златанчева – „Ирина Бокова – агент на КГБ?”, в. „Уикенд”, брой 44 (312), София, 31 октомври-6 ноември 2009 г., стр. 29.)

[8] Георги Ифандиев – „Право куме в очи: Вся власть Советам”, „Форумът”, forumat-bg.com, София, 12 октомври 2009 г., online: http://www.forumat-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=398:2009-10-11-23-38-47&catid=46:2008-12-23-17-31-12&Itemid=66

[9] Вж. „Борисов получил доклад за лица и кръгове с деструктивно влияние върху министерства и държавни структури (ОБЗОР)”, Агенция „Фокус”, София, събота, 24 октомври 2009 г., online: http://www.focus-news.net/?id=s2705; „БСП подаде жалба срещу премиера заради агитация”, Днес.Dir.bg, София, събота, 24 октомври 2009 г., online: http://dnes.dir.bg/2009/10/24/news5274247.html

[10] Вж. Любомира Тонева – „Петър Берон: Желю, дано изгориш в ада!”, в. „Уикенд”, брой 44 (312), София, 31 октомври-6 ноември 2009 г., стр. 67.)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.